Ikoner

2010-08-17 20:45:30 Design

Jag har länge velat ha en egen ikon i browsern istället för blogg.se's egen röda fyrkant. Nu har jag det! ::} Hittade en sida där man kan göra egna och ladda ner andras. Superkul! Och jätte enkelt framförallt. [Här] kan ni hitta sidan där ni kan göra egna.

Här är några av mina som jag har gjort idag.


Designfix

2010-08-17 18:50:56 Design

Sådär! Nu har jag en design jag är nöjd med. Haha, egentligen borde ni inte lyssna på mig - ändrar mif way to fast iaf. Men nu är det höstiga färger i ljusa härliga nyanser, love. Till höger ska det bara komma upp bilder på de auktioner som jag ska lägga upp på tradera. Allt stämmer inte heller på alla sidor men vem sa att jag var klar? Hihi :]

Nu tänker jag ta emot beställningar, ska bara fila på priserna och sen ska jag börja med gratis designer igen. Kastar kärlek på att sitta i photoshop och kodernas värld hela dagarna. Om jag kunde försörja mig på detta... då skulle jag det!


Inspiration

2010-08-10 21:01:04 Mode & trender

Usch, skäm på mig! Bloggen har verkligen fått lida under sommaren. Jag som hade så mycket att skriva om! Skyller på att blogg lusten har varit dålig och att jag har jobbat = inget intressant har hänt. Ändå har jag haft den bästa sommaren på längt :]

Visst är det konstigt att man längtar tills sommaren, värmen famförallt, och säger att man aldrig vill att det ska bli höst. Sen när hösten tillslut kommer {varesig man vill det eller inte} så längtar man lite ialla fall. Det gör jag. Jag säger att sommaren är bäst men alla årstider är bra på sina sätt.
Hösten är så mysig och det finns så mycket man kan göra inomhus! Dricka te, se på filmer, tända ljus,  läsa böcker och ha spa kvällar. Sen kan man ta promenader i regnet och fota alla underbara färger! Och glöm inte modet - mjuka tröjor, gosiga halsdukar och stora smycken. Love.

Modet under hösten. Svart, dova pasteller, stövletter, röda naglar, flätor i håret och bruna nyanser.